Zvezdni utrniki za vikend, 5. in 6. december.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pred nami je vikend, ko nam bo Luna v levu dala možnost da izkusimo radost, bomo spodbujeni h kreativnosti in lahko vsaj malo pozabimo na tegobe in napore tega obdobja. Specimo piškotke, okrasimo dom, dajmo si glasbo in najdimo odklop, ker ga res rabimo. Z začetkom naslednjega tedna prihaja nekaj napornih dni in je res pomembno, da se znamo ta vikend malo odklopiti, da bom kasneje lažje prenašali temo in pritisk Saturnovega potovanja po zadnji stopinji.

Sobota, 5. 12.

Prijetna sobota nas čaka. Luna v levu se ne bo dala motiti ne z omejitvami ne s težavami, nekaj otroškega, radostnega in kreativnega se bo rojevalo v nas in nas spodbujalo, da uživamo življenje. Zaradi popoldanskega trigona na Sonce in večernega na Marsa, bo energije za življenje, delo, kreacijo zelo veliko. Večerni kvadrat na Venero pa nas sporoča, da raje kot hrepenimo po odnosih, da sledimo svoji notranjosti, in ustvarjamo, se veselimo, živimo.

 

Nedelja, 6. 12.

Še en zelo prijeten dan je pred nami. Luna v levu res da v praznem teku vse do 20:46, toda njen dispozitor je v strelcu, tako da se bomo spet kopali v energiji svetlobe, optimizma, vere, kreativnosti. Lahko da bomo po mačje lenobni in uživaški, toda ob temu ne bo slabega počutja, ampak eno tako kraljevo vzdušje. Venerin trigon na Neptun nosi hrepenenja po ljubezni, toda preko dispozitorja je inkonjunkcija, kar pomeni, da bodo hrepenenja samo hrepenenja in da lahko prinesejo manj prijetne posledice. Ali razočaranja, ali odnos z nekim, ki ni najbolj pisan na našo kožo.

Hvaležna Katji Golob za njeno čudovito fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, toda vsak od nas ima svoj poseben oseben odziv na njih, v skladu s svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.