Zvezdni vplivi za vikend 19.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep vikend!

Malo utrujena od celega tedna, pišem in žvrkljam olje. Čutim, da se moram spočiti, da bom lahko zopet s polno paro porivala ta svoj vlak dalje.

Sobota, 19.9.

Luna v tehtnici nas bodo tudi v soboto klicala k prijaznosti in ravnotežju, toda naporna kvadrata na Plutona (zjutraj) in Saturna (ob enih popoldan), prinašajo več skrbi in pritiskov, nesigurnosti, tako za lepo fasado le ni vse le popolno in harmonično. Pozno popoldanska Lunina opozicija z Marsom, pa lahko prinese tudi nekaj vroče krvi, ki nas vržejo iz ravnotežja. Ob pol devetih zvečer Luna vstopi v škorpijona in je več jeze, vročekrvnosti in nemira.

Nedelja, 20.9.

Luna v škorpijonu budi nekoliko zahtevnejša čustva, strasti in nemir. Sredi dneva lahko nosi tudi nekaj stresa. V večerne ure več želje po užitku, pa tudi neko novo zaupanje in zadovoljstvo. Luno v škorpijonu je modro izkoristiti za adrenalinske dejavnosti, osvežujoči so tudi sprehodi ob  rekah in pa vse s čimer same sebe premagujete in pritisnete na sam rob svojih zmogljivosti. Torej več bo fizične aktivnosti manj bo nezadovoljstva in strupenih čustev. Verjetno to, da Luna v škorpijonu spodbuja tudi sposobnost si priti bližje v intimnem odnosu, deluje kar nekako samoumevno, kajne.

Hvaležna Katji Golob za prelepe fotografije.

Kot veste splošni vplivi barvajo ozadje in nosijo utrip dnevu, tednu, mesecu, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in z njo svoj poseben način doživljanja, kot tudi svoje posebne življenjeske zgodbe. Če potrebujete dešifranta teh osebnih zgodb, sem tu za vas kot astrolog svetovalec.