Zvezdni utrinki za ponedeljek, 27.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Za mano so trije dnevi umika, samote. Potonila sem v svoje lastno jedro, in se prepustila preporodu. Čeprav zveni mistično in prijetno, je vedno temno, težko in naporno, toda naravni proces odmiranja, ki daje prostor novemu. Za astro pismene: s počasnimi planeti zasedena osma hiša zahteva svoje. Vsi, ki ste iskali stik z mano, poskusite ponovno, počasi se vračam nazaj v svoje dnevne obveznosti.

Luna v škorpijonu tvori zadnji krajec, tako bo nekaj strasti, intenzivnosti in dinamike. Lahko tudi stresa. Zna biti, da bosta Jupitrov sekstil na Neptuna in Venerin kvadrat na Neptuna, nekoliko omehčala intenzivnost škorpijonskega krajca in prinesla nekaj več čarnosti, želje po odklopu, ter ustvarjalnega navdiha. Večerne in noče ure pa nosijo še bolj intenzivno energijo, lahko tudi stres, več priložnosti za prepire in nezgode. Izognimo se nevarnostim.

Kot že veste, splošni vplivi barvajo ozadje, kot vreme, vsak od nas pa ima svoje posebno karto in glede na njo tudi drugačen, individualen način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta.