Zvezdni utrinki za vikend, 14. in 15. 11.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Privrteli smo se do konca tedna. Marsova stacionarnost in dan pred mlajem v soboto lahko prinašata nekaj več utrujenosti. Toda že jutri zjutraj bo mlaj, nov začetek in bo Mars mic po mic potoval dalje in s tem bomo tudi mi, pikico po pikico imeli nekaj več energije.Jaz vse to čutim predvsem kot utrujenost telesa, toda nekje v sebi nemir, zaradi katerega težje zaspim in posledično težje vstanem.

Sobota, 14. 11.

Dan Marsovega obrata, vendar je stacionaren še preko celega dne, tako da mogoče bo samo majcen občutek, da vse ne stoji, da se začenja življenje premikati, da imamo malo več moči. Luna v škorpijonu nam omogoča globoko in intenzivno doživljanje življenja, z njeno pomočjo bomo še lažje čutili Sončev sekstil na Plutona in moč, ki jo le ta nosi. Zjutraj nekaj nemira, toda preko dneva vedno več čutenja lastne moči, noč zna biti čarobna.

 

Nedelja, 15. 11.

Vse do petnajst do petih popoldan bo Luna potovala po znamenju škorpijona. Intenzivnost in globoko doživljanje bo potiskalo k razvoju in jasnosti svojih ciljev. Dokaj spodbuden mlaj na Ageni prinaša moč izboljšanja situacije, neko novo upanje, in predvsem boljšo komunikacijo, več razumevanja. Popoldanski Lunin prehod v strelca nas potegne iz globin čustvenega in porine v delovanje. V zraku bodo močne strasti in velike želje.

Hvaležna Katji Golob za čudovite fotografije, postoljmo kot ujeda na sliki in premislimo svoj prihodnji korak, oziroma pot, ki bi jo radi hodili.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in s tem svoj poseben odziv nanje. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.